10 skrivnosti, ki jih uporabljajo največji oglaševalci

V tem vodiču razkrivamo:

  • Najbolj učinkovite ključne besede
  • Kako strukturirati kampanje, da bodo stroškovno bolj učinkovite in vam bodo nosile več denarja
  • Kako spisati oglas, ki bo izstopal iz povprečja in na katerega bodo vaši potencialni kupci kliknili ter prilagoditi sporočilo fazi, v kateri se nahaja vaša ciljna publika
  • posebno metriko, na katero bi se moral fokusirati vsak oglaševalec na Googlu
Zaupajo nam:

Ste se že kdaj znašli na točki, ko ste si rekli: »Google Ads je predrag?« oz. »Na Googlu je prevelika konkurenca?« ali celo »Preizkusil sem Google ads in ne deluje?«

Velikokrat tako razmišljanje podjetjem ne dovoli, da bi se razvijali in rastli do željene točke in tako poberejo le najslabše kupce na trgu.

Google Ads je le del sestavljanke, kjer lahko s pravim pristopom, stalnim testiranjem in razumevanjem končnega kupca ustvarite zavidljive rezultate.

Večina podjetij se oglaševanja na Googlu loti popolnoma napačno. Naredijo hitro raziskavo ključnih besed, izberejo 10-15 besed, ki jih razvrstijo v dve oglasni skupini in kopirajo oglas konkurence, uporabnika pa z oglasa peljejo na vstopno stran na njihovi spletni strani.

Oglaševalski trg na Googlu je zasičen, obstaja ogromno oglaševalcev v vaši industriji in edini način, da izstopate in prepričate potencialnega kupca, da klikne ravno vaš oglas, je ravno v tem, da razumete, v kateri fazi nakupa se trenutno nahaja in kaj je njegov končni cilj.

V tem vodiču vas bomo peljali skozi 10 korakov, s katerimi boste popolnoma spremenili pristop k oglaševanju na Google platformi in s tem povprečne kampanje spremenili v prinašalce denarja.

PREBERITE KAJ PRAVIJO
NAŠE STRANKE IN SLEDILCI

NAŠI NAROČNIKI