POHITITE, MESTA V JULIJU SE HITRO POLNIJO!

BREZPLAČNA 30-MINUTNA
STRATEGIJA RASTI

Izkoristite 100% brezplačen klic v katerem vam bomo razkrili strategijo rasti (v vrednosti več kot 1.000€), ki vam bo pomagala povečati prodajo vašega podjetja. Analizirali bomo vse vaše kanale, konkurenco in pripravili strategijo popolnoma prilagojeno vašemu podjetju.

Step 1 of 11

9%
Zaupajo nam:

POGLEJTE SI, ČESA SE BOMO LOTILI V KLICU

ANALIZA SPLETNE STRANI

Priprave na klic se bomo lotili z analizo vaše spletne strani. Pregledali bomo uporabniško izkušnjo, vsebine na spletni strani, testirali celotni nakupni proces. Testirali bomo tudi hitrost spletne strani in organsko uvrstitev na brskalnikih.

ANALIZA DRUŽBENIH OMREŽIJ IN OGLASOV

Analizirali bomo vaše vsebine na družbenih omrežjih in jih primerjali s konkurenco. Pregledali bomo vaše oglase, njihovo strukturo in jih primerjali s konkurenco ter prilagodili na tak način, da boste izstopali iz poplave nezanimivih vsebin in oglasov.

360-STOPINJSKA ANALIZA KONKURENCE

Po analizi vaših kanalov bomo podrobno analizirali še vašo konkurenco, njihov način komuniciranja, vsebine in oglase in iz njih izluščili najboljše in najslabše, kar nam bo pomagali pri snovanju vaše strategije rasti.

PERSONALIZIRANA STRATEGIJA RASTI

Po opravljenih analizah vam bomo končno lahko pripravili personaliziran načrt strategije rasti, ki bo vključeval vsebine in oglase, s katerimi boste izstopali iz povprečja.

PREJELI BOSTE POPOLNOMA PERSONALIZIRANO STRATEGIJO ZA RAST NA SPLETU

S pomočjo različnih orodij bomo podrobno analizirali vašo spletno stran, družbena omrežja in oglaševalske račune. Pregledali bomo celo konkurenco pripravili popolnoma prilagojen načrt, ki bo sledil naši strategiji rasti na spletu.

PREBERITE KAJ PRAVIJO
NAŠE STRANKE IN SLEDILCI

NAŠI NAROČNIKI