Mesečni plan objav

Že veste kaj boste jutri objavili na družbenih medijih? Ste pod stresom kar vaša lastna pojavnost šepa in nimate časa za kvalitetno vsebino? 68% podjetji v Sloveniji se srečuje s podobnimi težavami kot vi!

Mesečni plan objav, vas bo na enostaven način usmerjal do uspešnih rezultatov!

Plan zajema:

  • mesečni vzorec objav po dnevih
  • tematsko pripravljeni predlogi objav
  • vsebino, ki generira prodajne rezultate
  • vsebino, ki dviga ozaveščenost znamke
Zaupajo nam:

Razlogi za slab vsebinski marketing v podjetjih so 4:

Pomanjkanje
časa

Prevelik strošek,
na kratek rok

Pomanjkanje
kreativne ekipe

Problem enačenja marketinške kampanje z vsebinsko pojavnostjo

Zakaj prenesti brezplačen plan objav?

 

Prihranite si čas

Ko načrtujete v naprej se izogibate večkratnemu delu in večopravilnosti. Vse vaše kreativne zamisli zapišete in pripravite za prihodnje ter tako povečate produktivnost in razporedite delo ostalim v ekipi.

Dosledno in kontinuirano objavljajte

Ne glede na to, kakšen je vaš cilj na družbenih omrežjih bo vedno prvi nasvet strokovnjakov, da objavljajte kontinuirano!
Zakaj?
Dosledno objavljanje hrani vašo publiko ter jo vključuje v pojavost vaše blagovne zanmke. Impresivno udejstvovanje poveča vaš organski doseg preko algoritma na platformi, tako da se vaše objave prikažejo novim očem, novi ljudje pa začnejo slediti vaši blagovni znamki.
Če svoj plan objav na družabnih medijih napolnite z objavami v naprej, lahko dosledno objavljate, ali gre za največjo promocijo v letu ali “počitniški” teden

Naredite manj tiskarskih napak in izognite se večjim lapsusem

Načrtovane objave vam pomagajo in prikrajšajo čas z “last-minute” odobritvami nadrejenih ter nevšečnostjo pri hitrih in površnih objavah. Vsi poznamo stres in slabo voljo pri tiskarki napaki ter evforično popravljanje objavljenega.

Dvignite raven vaše pojavnosti

Največje svetovne blagovne znamke družbenih medijev pogosto izvajajo več oglaševalskih akcij hkrati – dolgoročne, srednjeročne in kratkoročne, plačane in organske. To lahko naredite le s planiranimi objavami, ki vam prikrajšajo čas z osnovami ter omogočajo večplastno pojavnost

Ne zamudite posebnih priložnosti

Nikoli več ne pozabite na Valentinovo, 8. marec, Božič ali nogometno tekmo. Bodite pripravljeni in vedno v stiku s časom.

Kakovostnejša vsebina

Danes niti za eno objavo na družbenih medijih ni tako nenavadno, da ima za seboj celo skupino ustvarjalcev: tekstopisce, oblikovalce, urejevalnike videov, fotografe. In če vprašate svojo ekipo pridnih umetnikov, naj spustijo vse za nujni Instagram Story, ne bo ravno navdihujoče.

Plan objav vam pomaga učinkovito razporediti svoja sredstva – človeška in digitalna
– tako da ima vaša ekipa prostor za dihanje in boljše delo

PREBERITE KAJ PRAVIJO
NAŠE STRANKE IN SLEDILCI

NAŠI NAROČNIKI