So vam odpovedali sejem – tukaj je rešitev za vaše podjetje

Bodite informirani!

Bodite pripravljeni!

Bodite pametni!


Ste si razkužili roke …  Nadaljujmo!

V Sloveniji je uredba o prepovedi organiziranja dogodkov nad 100 udeleženci onemogočila vse sejme, konference in promocijske dogodke. Korona virus je ohromila večji del Evrope in vse vrste mednarodnih sejmov. Spadate tudi sami med udeležence ukinjenih poslovnih dogodkov? Se sprašujete kako boste nadoknadili (če sploh) izgubljene poslovne priložnosti, predstavitev produkta, prepoznavnost blagovne zanamke, nove kupce/kontakte?

 

Za vas imamo odlično alternativo!
(Ponovno si razkužite roke … fokus … nadaljujte!)

 

Povprečen strošek udeležbe podjetja (manjše podjetje) na sejmu v Sloveniji je 10.000€. Za pripravo in izdelavo vseh promocijskih aktivnosti in materialov je povprečna ocena 80 delavnih ur ter popolna zaposlenost 2 oseb.

Cilj povprečnega razstavljalca je prepoznavnost, prvi stik s stranko in lansiranje novih produktov. Največji izziv, pa nakupni proces in prenos prvega stika v končnega kupca ter osveščanje tudi po sejemskem nastopu. Kakšen je končni uspeh? Za veliko večino podjetji zelo težko oz. nemerljiv!

Korona virus nas je prisilil, da začnemo razmišljati o alternativnih možnostih, ki nam v času digitalizacije omogočajo veliko boljši izkoristek sredstev in učinkovitejši pristop do končnih kupcev.

 

Od tukaj naprej ne potrebujete razkužila … samo fokus!

Kako vam lahko agencija Beglobal pomaga ter kako bomo vaš manjko nadomestili in še dvignili željene rezultate.

Vzemimo za primer znesek 10.000€, ki ga povprečno (manjše) podjetje investira v sejemski nastop in kako ga lahko prilagodimo ter nadgradimo željene rezultate.

Priporočena razdelitev sredstev je 2000€ + 6000€ + 1000€ + 1000€. Tukaj ne govorimo o obdobju 3-4 dni, ampak 4-5 mesecev.

Vsebinski marketing- 2000€

Vsebinski marketing vam omogoča, da izkoristite svoje znanje na določenem področju poslovanja in pridobite zaupanje potencialnih strank. Jasna, ustrezna in smiselna besedila vam bodo pomagala pritegniti ciljno publiko, začeti dialog s potencialnimi strankami in okrepiti poklicni ugled vašega podjetja. Visokokakovostne storitve vsebinskega marketinga lahko bralca motivirajo, da postane stranka, ne le obiskovalec spletne strani. Poleg drugih orodij za digitalno trženje, vsebinski marketing pomaga privabiti na vaše spletno mesto veliko več zainteresiranih strank.

Z zneskom 2000€ vam podjetje beglobal strateško upravlja in pripravlja vsebino na socialnih medijih, ki bo ravno tako ali še bolj privlačna kot lepotica in izkušen prodajnik na sejemski stojnici.

Oglaševanje na digitalnih kanalih- 6000€

Vlaganje v oglaševanje na družbenih medijih lahko vašemu podjetju pomaga na več načinov, vključno z naslednjimi:

Dosežite ciljno publiko:

Povprečen človek porabi približno 28 odstotkov svojega časa na družbenih omrežjih, kar podjetju zagotavlja odlično priložnost za doseganje ciljne publike. Z oglasi se lahko povežete z uporabniki v zgornjem, srednjem in spodnjem delu nakupnega lijaka, da ustvarite takojšen in prihodnji prihodek.

Ustvarite prepoznavnost blagovne znamke:

Oglaševalska akcija na družbenih omrežjih lahko vašemu podjetju pomaga tudi pri krepitvi prepoznavnosti blagovne znamke. S pametno strategijo lahko na družbenih omrežjih vzpostavite nakupni lijak, ki vašo stranko spodbuja k sledenju in interakciji z vašo blagovno znamko

Promocija in prodaja izdelka ali storitve:

Glede na vaše podjetje in panogo lahko s promocijo in oglaševanjem na družbenih omrežjih enostavno in predvsem natančno ponujate vaše izdelke ljudem, ki se za njih zanimajo.

Ko gre za oglaševanje na družbenih medijih, je tukaj veliko prednosti pred konvencionalnim oglaševanjem. Z izkušenim strategom in z pravilno nastavljeno kampanjo lahko z oglasi na družbenih omrežjih povečate prepoznavnost blagovne znamke, dosežete ciljno publiko in povečate prodajo za izdelke ali storitve vašega podjetja.

Z zneskom 6000€ vam podjetje beglobal postavi in vodi strategijo, primerno vam in vašim strankam. Glede ne izkušnje in predhodne projekte vam s tem zneskom pridobimo:

Google oglaševanje:

  • Oglasne pasice (Banner-ji) na spletnih straneh oz. Google partnerskih omrežjih 2.000.000 ogledov
  • Iskalno omrežje 14.000 .20.000 klikov (obiskov spletne strani)
  • YouTube oglaševanje 8.000.000 ogledanih sekund oz. 800.000 prikazov oglasa

Oglaševanje na družbenih medijih:

  • 400.000 klikov na oglase
  • 1.000.000 prikazov oglasov

Mailing kampanja – 1000€

Pošiljanje mailov bodočim in obstoječim strankam je še vedno ena izmed najbolj intimnih komuniciranj na digitalu. Pravilno pripravljen mail je oseben, naslovljen na ciljno osebo z izbrano vsebino in dodano vrednostjo.

Z zneskom 1000€ vam v podjetju beglobal pripravimo in razpošljemo do 15 kampanj oz. vzpostavimo marketinško avtomatizacijo. Obseg mailingov je odvisen od vaše baze, zagotavljamo pa, da ob našem pregledu in optimizaciji skupin mailov povečanje »open rate« poskočilo.

Lead generation- 1000€

Veliko podjetij ima težave s pridobivanjem kakovostnih kontaktov (leadov). Še več pa jih ne zna ustrezno nagovarjati in spreminjati v kupce. Prav zato je lead generation ključna strategija digitalnega marketinga, ki omogočata konstanten zajem kontaktov in njihovo usmerjanje po kompleksnih nakupnih poteh.

Z zneskom 1000€ vam v podjetju beglobal postavi in izvaja strategijo, ki glede na izkušnje in dosedanje projekta podjetju pridobi 600-900 »zdravih leadov«.

Vas zgoraj napisano ni prepričalo? Imate pomisleke? Kontaktirajte nas in skupaj bomo naredili zmagovalno digitalno strategijo, ki se bo začela udejanjati že jutri!

Pridružite se našim partnerjem:

in mnogi drugi.

 *Vse številke in statistike v blogu so podane glede na predhodne projekte.
Rezultati se spreminjajo glede na panogo in ciljno skupino podjetja.

ORok Zajc
Vodja prodaje in vodja projektov s 5-letnimi izkušnjami na področju blagovnih znamk in tržnih strategij. Usposobljen za trženje na družabnih omrežjih in marketinško strategijo. Vodenje projektov od sestave, trženja, spremljanja do dokončanja in vodenje prodajne ekipe do uspešnih rezultatov.
.

Začnimo skupaj pisati zgodbe o uspehu