Spletne strani in trgovine

Spletna stran je vizitka vašega podjetja oz. blagovne znamke. Brez spletne strani moderno podjetje danes ne obstaja. Dovršena spletna stran uporabnika vodi skozi celotno zgodbo od predstavitve podjetja pa do nakupa oz. oddaje povpraševanja.

Kako se lotimo izdelave spletne strani?

ANALIZA

V prvem koraku se lotimo podrobne analize naročnika in konkurence, kar nam da izhodišča za načrtovanje uporabniške izkušnje in izgleda spletne strani.

DIZAJN IN UX

Ključni korak pri razvoju spletne strani je dizajn uporabniške izkušnje in samega izgleda strani. Pri tem uporabimo izhodišča iz prvega koraka in rešitev prilagodimo željam naročnika.

RAZVOJ IN OGLAŠEVANJE

Končno sledi še razvoj in postavitev strani, a se po tem koraku naše delo še ne konča. Z znanjem in nasveti vam pomagamo pri vzdrževanju in marketingu spletne strani.
Zanesljiva orodja

Vašo spletno stran oz. trgovino bomo zgradili v enem izmed najpopularnejših odprtokodnih sistemov, za vas pa bomo izbrali tistega, ki bo najbolj odgovarjal vašemu proračunu in potrebam ter željam. Vsi sistemi so izjemno prilagodljivi, kar pomeni, da se lahko povsem približamo vašim željam.

POKLICALI VAS BOMO V ROKU 4IH UR
Rezervirajte sestanek
IME*:
E-POŠTA*:
TELEFON*: