Izdelava spletne strani ali trgovine

Naleteli ste na specialiste za splet in oblikovanje. Izdelamo vam spletno stran, ki je vizitka in ogledalo vašega podjetja ali blagovne znamke. Hkrati poskrbimo, da dovršena spletna stran uporabnika vodi od predstavitve podjetja pa vse do nakupa oz. oddaje povpraševanja. Z bogatimi izkušnjami in več kot 100 izdelanimi spletnimi stranmi vam omogočamo večjo prodajo in hitrejši nakupni proces. Poleg tega pa naše spletne strani izgledajo odlično!

Temeljna načela pri izdelavi
spletnih mest

Ni dvoma, da obiskovalci ocenjujejo kakovost vaših izdelkov in storitev po kakovosti vaše spletne trgovine, zato je ključno, da mora dajati vtis odličnosti na vseh napravah. Mi gradimo trgovine, ki so videti odlično, ne da bi pri tem žrtvovali optimizacijo konverzije.

Odlična uporabniška izkušnja UX (user experience) ima velik vpliv na uporabnost in profitabilnost spletne trgovine. Dobra uporabniška izkušnja in odlično zastavljena prodajna pot ne prinaša le povečanja konverzije nakupov, temveč pripomore tudi k zmanjšanju stroškov podpore strankam, pridobivanje novih kupcev in k povečanju zadovoljstva, ki je ključno za dolgoročno sodelovanje.

Ne dovolite, da bi bili vaši izdelki ali storitve opisani slabo, na kratko in generično. Slike, video, mnenja kupcev, ocene, predstavitev, lastnosti itd.. so izrednega pomena pri končni odločitvi. Vaše strani bomo obnovili ali izdelali na način, ki bodo osnova za boljše rezultate in profitabilnost. Z vsebinskim oddelkom vam pomagamo doseči besedilo, ki bo zaplavalo v čustvih uporabnika, medtem ko se bomo s prodajnim in oglaševalskim oddelkom posvetili rezultatom in povečanju prodaje.
Pri izdelavi spletne trgovine optimiziramo vse ključne elemente. Na ta način se prihrani kar nekaj denarja in časa v primerjavi z naknadno optimizacijo. Za vas bomo napisali in optimizirali besedilo na spletni strani, poskrbeli za vse prvine SEO in za vašo spletno stran poskrbeli tudi po izdelavi. Vse to je že všteto v ceno izdelave.
Mobile-first dizajn je na glavo obrnil proces oblikovanja spletnih strani. V času neprestanega razvoja tehnologij si življenja brez mobilnega telefona ne predstavljamo več. Število uporabnikov mobilnih naprav nenehno raste in pričakujemo lahko samo še sunkovitejšo rast. To je lahko ključnega pomena, saj bistveno več obiskovalcev na vašo spletno trgovino pride prek mobilnega telefona. Slaba uporabniška izkušnja na telefonu resnično vpliva na donosnost in prodajo, zato zagotavljamo, da bo nakupovalna izkušnja obiskovalcev enostavna, gladka in tekoča.
Zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje kupcem je tudi odlična podpora pri ali po nakupu, saj vpliva na grajenje odnosa z vašo stranko. Zato je nujno potrebna uporaba live chat orodij, s pomočjo katerih kupcem zagotovite takojšnje in ustrezne odgovore in se uporabnik hitreje pomika po prodajnem lijaku

Izboljšajte digitalno prisotnost

Naročite brezplačen pregled vaše spletne strani in izboljšajte svojo pojavnost na spletu.

Povečajte obisk na spletni strani

Izvedeli boste, kateri kanali vam pripeljejo največ obiskovalcev in v katere se vam splača investirati.

Več naročil in večja prodaja

Kvalitetno narejena in dobro obiskana spletna stran je najboljša garancija za dvig prodajnih rezultatov.

Kaj si ljudje mislijo o nas?

Super stvari v poslu nikoli ne počne ena oseba. Naredi jih skupina ljudi.

Proces izdelave spletne strani/trgovine

Izdelava spletne trgovine mora potekati hitro, kakovostno in učinkovito. Naša ekipa je za izdelovanje spletnih strani vrhunsko usposobljena. Na ta način vam bomo prihranili veliko časa in nenazadnje tudi stresa. Oglejte si naše ključne korake pri izdelavi spletne trgovine.

Analiza

V prvem koraku pripravimo podrobno analizo naročnika in konkurenčnih podjetij, kar nam da izhodišča za nadaljno načrtovanje uporabniške izkušnje in izgleda spletne strani oz. trgovine.

Oblikovanje in UX

Ključni korak pri razvoju spletne strani je dizajn uporabniške izkušnje in izgleda strani. Pri tem uporabimo izhodišča, ki smo jih pridobili z analizo in rešitev prilagodimo željam naročnika.

Razvoj in oglaševanje

Oblikovanju sledi razvoj in postavitev strani, vendar se tudi po tem naše delo ne konča. Z našim znanjem in nasveti vam pomagamo pri vzdrževanju, razvoju in marketingu spletne strani.

Marketinška strategija

V agenciji beglobal se zavedamo, da samo spletna stran ni dovolj. Naročnikom poleg spletne strani pripravimo marketinško strategijo, ki vodi v dolgoročen uspešen nastop na trgu.

Želite, da vam pomagamo izboljšati vašo spletno trgovino?

Ne glede na to, ali imate le spletno trgovino ali jo uporabljate v kombinaciji s tradicionalno maloprodajo, bi morala biti spletna trgovina vaša prednostna naloga pri vseh aktivnostih digitalnega trženja. Ker je spletna trgovina dandanes tako konkurenčna, lahko slabo narejena spletna trgovina zmanjša tudi dobičkonosnost ostalih marketinških kanalov in pomeni razliko med uspehom ali zgolj borbo za preživetje.

Orodja, ki jih uporabljamo za
izdelavo spletnih mest

Wordpress
98%
HTML, CSS, Js
94%
Magento
89%
Adobe XD
93%
Google Analitika
97%

Radi ustvarjamo uspešne zgodbe

Zaupajo nam