Spletno oglaševanje
Oglašujte tarčno in učinkovito. Oglaševanje brez vizije je kot avtobus brez voznika. S pomočjo Google, Facebook (idr.) oglaševanja lahko najdemo iglo v senu. To je kupec ki išče vaš artikel ali storitev.
  • Vsakdo si želi biti na vrhu rezultatov iskanja, a z nami vam lahko uspe!
  • Tesno sodelujemo z vami in vašo vizijo, kajti le tako lahko pripravimo zmagovalno zgodbo.
  • Ustvarjanje privlačnih in dragocenih vsebin preko skrbo zbranih spletnih kanalov/portalov.
  • Lažje in hitrejše lansiranje novih produktov.
  • Merljivi rezultati vsakega projeta (obiski, nakupi, ogledi oglasov).
  • Spletno oglaševanje je bolj ekonomično od klasičnega oglaševanja.
  • Izdelava analiz, ki nam povejo, katere kampanije so uspešne in katere raje opustimo.
Kako vam lahko naša ekipa pomaga?

beglobal ostaja na vrhu trendov v digitalnem oglaševanju. Naš uspeh je v zmožnosti predvidevanja sprememb in inovacij. To nas vedno drži eno stopničko višje od konkurence.

100+
Zadovoljnih strank
79let
skupnih izkušenj
korak 1

STRATEGIJA

Skupaj z naročnikom najprej postavimo strategijo – kateri izdelek ali storitev je najpomembnejša, katerih kanalov se bomo lotili, opredelimo idealnega kupca in osnove za nadaljne korake.
korak 2

KREATIVA

Ko izberemo glavni izdelek/storitev in poznamo idealnega kupca, moramo le-temu prilagoditi kreativo. Kreativa je še kako pomembna, če želimo izstopati in pridobiti pozornost naše ciljne publike.
korak 3

ZAKUP MEDIJEV

Sledi zakup medijev na izbranih kanalih, kjer testiramo različne publike, kreative in čas oglaševanja toliko časa, dokler ne najdemo popolne kombinacije. Dobre oglase ohranimo, slabe odstranimo.
korak 4

ANALIZA IN OPTIMIZACIJA

Po obdobju testiranja stalno analiziramo uspešnost oglasov in jih optimiziramo za še boljše delovanje. Če oglas deluje dobro, mu le dodajamo proračun, v nasprotnem primeru pa ga ugasnemo.
POKLICALI VAS BOMO V ROKU 4IH UR
Rezervirajte sestanekKje vse oglašujemo?

FACEBOOK

Z več kot dvema miljardama aktivnih uporabnikov po celem svetu, je Facebook največjo družbeno omrežje daleč pred vsemi. Z dobro pripravljeno strategijo in nadaljnimi koraki lahko prinese odlične rezultate.
Preberi več

INSTAGRAM

Trenutno najpomembnejši kanal za vse blagovne znamke, ki stavijo na foto in video material in tiste, ki ciljajo na mlajšo publiko – milenijce. Ti namreč največ časa preživijo na Instagramu in ne na Facebooku.

GOOGLE ADS

Oglaševanje na Google mreži sodi med najučikovitejše. Zakaj? Ker lahko tam dosežete tiste, ki so iskali vaš izdelek ali storitev, poleg tega pa ponujamo oglaševanje tudi znotraj Gmail in Youtube platforme.
Preberi več

LINKEDIN

Najpomembnejši kanal za podjetja, ki se ukvarjajo z B2B prodajo. Ste vedeli, da število aktivnih uporabnikov prekaša Twitter in je tik za številom uporabnikov na Instagramu in Pinterestu? Izkoristite ga v svoj prid!

TIKTOK

TikTok je medijska aplikacija za iOS in Android, ki se uporablja za ustvarjanje in delitev kratkih videoposnetkov. Sprva je bila to aplikacija za ples in petje s t.i. izzivi (challanges), sedaj pa je postala veliko več kot le to.
Preberi več

VPLIVNEŽI

V osnovi je oglaševanje prek vplivnežev kot hibrid starih in novih tržnih orodij. Je ideja kako spojiti izdelek z vsakodnevnim življenjem znanih oseb. Glavna razlika je v tem, da je pri tej vrsti oglaševanja tesna povezava med uporabnikom in vplivnežem.