TikTok je medijska aplikacija za iOS in Android, ki se uporablja za ustvarjanje in delitev kratkih videoposnetkov. Sprva je bila to aplikacija za ples in petje s t.i. izzivi (challanges), sedaj pa je postala veliko več kot le to. Med videi najdemo različne tematike, kot so: komične, raziskovalne, akrobatske, make up in druge vsebine. Posamezniki se lahko izražajo na različne načine, pridobijo sledilce in s tem ustvarijo skupnost okoli svojih strasti.

TikTok ima trenutno 1 milijardo
aktivnih uporabnikov po vsem svetu.

V zadnjem obdobju je najbolj priljubljena aplikacija med mladimi za katero
v povprečju porabijo 52min dnevno. V Sloveniji je aplikacije vedno bolj priljubljena
in vsebine ter oglasi dosegajo zelo zaželene rezultate.

Vsebina na TikTok-u

Približajte vašo blagovno znamko mlajši ciljni skupini na edinstven TikTok način!

Povežite se z novimi generacijami

Ker je večina uporabnikov TikTok-a zelo angažirana generacija Z in Milenijci po celem svetu, se lahko blagovne znamke takoj povežejo z novo generacijo potrošnikov.

Pridobite sledilce na svojo stran ter jih vključite v vašo blagovno znamko

Neglede na storitev ali produkt, ki ga predstavljate lahko z zanimivimi videoposnetki, izzivi, hastagi ter idejami uporabnike pretvorite v ambasadorje in to brez vsiljenega in nepriljubljenega oglaševanja.

Algoritem umetne inteligence

TikTok-ov algoritem odkrivanja vsebine omogoča uporabnikom, da odkrijejo svežo vsebino na podlagi svojih pogledov in navad, pomaga blagovnim znamkam doseči hitro rast in največjo prepoznavnost.
TikTok aplikacija
Kaj TikTok ponuja

TikTok platforma postaja nepogrešljivo oglaševalno orodje za različne posameznike, podjetja in skupnosti.

V kolikor ste eni izmed podjetij ali znamk, ki vidite potencial na TikTok platformi in ne veste, kako bi se tega lotili, vam nudimo:

  • Predstavitev aplikacije in svetovanje za vaše podjetje/znamko
  • Pomoč pri vodenju ali vodenje TikTok profila za vaše izdelke/storitev
  • TikTok/Instagram Influencer marketing za vaše izdelke/storitev
Izvedite več o tiktok možnostih
Predprijava na TikTok predavanje 5. 3. 2020

Ob predprijavi na predavanje vam ni potrebno plačati nič. Ko se bo predavanje zgodilo vas bomo obvestili o možnih terminih in ceni.
Je pa nekaj gotovo, s predprijavo si zagotovite boljšo ceno in predvsem prosto mesto, saj so le ta omejena.
Zaupajte strokovnjakom
Želite izvedeti kako izkoristiti TikTok za svoje podjetje?
Zaupajte strokovnjakom
Oglaševanje na TikTok

Vsake kampanje se lotimo z analizo. Analiziramo vašo dejavnost, konkurenco in ostale oglaševalce. Po pripravi strategije in kreativ sledi prva testna kampanja, zatem pa optimizacija. TikTok omogoča veliko različnih oblik oglaševanja in za vas izberemo le najboljše ter primerne za vaše stranke.

TopView
oglas

Video oglas, ki omogoča najboljši izkoristek TikTok-a. Do 60 sekund celozaslonskega in dolgega videa z avtomatsko predvajanje in zvokom. Gledanje brez motenj privablja 100% pozornost uporabnikov.

Izgled oglasa

Brand Takeover
oglas

Pritegnite pozornost uporabnika s celozaslonskim statičnim ali dinamičnim zaslonom, ki daje močan vizualni vpliv na vašo blagovno znamko. Pritegnite pozornost uporabnikov s celozaslonsko vizualno izkušnjo. Več možnosti kreativnega zapisa s statičnim ali dinamičnim prikazom. Podprta sta 3 sekundni JPG in 3-5 sekundni video.

Izgled oglasa

In-Feed
oglas

Vaši oglasi se prikazujejo v posnetkih ustvarjalcev na TikTo-ku. Oglas se pojavi v viru “For You”z do 60 sekundami samodejnega predvajanja videoposnetkov z zvokom. Uporabniki lahko “všečkajo”, komentirajo, delijo, spremljajo, snemajo videoposnetke z isto glasbo itd.

Izgled oglasa

Branded Hashtag Challenge

Edinstven format oglaševanja, ki se spopada s strastjo uporabnika do ustvarjanja in izražanja. Zagotavlja močno prepoznavnost blagovni znamki s stopnjo vklučenosti, ki presega preprost klik. Povabite vse uporabnike, da sodelujejo in ustvarijo vsebino okoli teme svoje oglaševalske akcije, pri čemer se vsi UGC zbirajo na strani z izzivom hashtag. 3 do 6-dnevna možnost paketov s podpornimi umestitvami v medijih, kreativnimi smernicami in brezhibnimi nastavitvami.

Izgled oglasa

Branded Effects

Zabavo povežite s prilagojenimi nalepkami, filtri in posebnimi učinki. Sprostite potencial svoje ustvarjalnosti in opazujte, kako njena priljubljenost raste.

Izgled oglasa

Izvedite več o tiktok možnostih
Rezervirajte sestanek
Blog
Preberite več o TikTok aplikaciji

TikTok

Nekaj tednov aktivnega raziskovanja in testiranja TikTok platforme nam je pokazalo, da je le-ta nepogrešljivo oglaševalno orodje za različne posameznike, podjetja in...