Rok Zajc, MBA

Funkcija:
Partner/Direktor novih trgov
Izkušnje:
7 let
E-pošta:
rok@beglobal.si
Telefonska številka:
+386 70 855 819

O meni

Vodja prodaje in vodja projektov s 5-letnimi izkušnjami na področju blagovnih znamk in tržnih strategij. Usposobljen za trženje na družabnih omrežjih in marketinško strategijo. Vodenje projektov od sestave, trženja, spremljanja do dokončanja in vodenje prodajne ekipe do uspešnih rezultatov.

Moje trdo delo in zmožnost strateškega razmišljanja sta me pripeljala do prve zaposlitve na CMT D.O.O. kot vodja smučarskega projekta KnockOut. Uspešno zaključen projekt je odprl vrata mednarodnemu prostoru z obsežnimi turističnimi projekti v Evropi in pozicioniranjem blagovne znamke Collegium.

Leta 2015 sem začel samostojno potovanje s predavanji o digitalnem marketingu v agenciji BeBrand in do danes pod blagovno znamko Brandground in Beglobal, ki nas je uvrstila med najboljše digitalne pospeševalnike v Sloveniji. V letu 2017 sem soustanovil blagovno znamko Socksy in uspešno premagal burne korake zagonskega podjetja in soustanovil izobraževalni inštitut Znalci.si ter co-working center v Novi Gorici – Odprti Prostor.

Spretnosti

Socialna omrežja
95%
Prodaja
80%
Grajenje novih znamk
90%

Izkušnje

  • Rome Business SchoolMaster of Business Administration – MBA Field Of StudyBusiness Administration and Management, General

Stopite v stik z mano