Vsebinski marketing
Brez zgodbe je vaš izdelek ali storitev le še eden izmed mnogih na trgu. Vsebina je osnova, če želite izstopati med poplavo drugih ponudnikov.

Dove bi bila brez kampanje “Resnična lepota“ le še ena izmed kozmetičnih blagovnih znamk. Bi bili pri Applu tako uspešni brez njihovega talenta za pripovedovanje zgodb? Kaj pa božič brez Coca-Cole? Vsi primeri imajo nekaj skupnega – zgodbe z močno vsebino.

Izberite najboljšo vsebino za vas

Uživamo v prilagajanju naših strategij, da vsakemu naročniku ponudimo najboljše rešitve, ki jih narekuje sodobni čas.

CELOSTNE STRATEGIJE

Vsebinskega marketinga se bistveno lažje lotimo, če imamo strategijo, ki ji sledimo. Pri celostnih strategijah opredelimo celoten načrt pojavnosti, pa naj gre le za eno marketinško akcijo ali dolgoročno komunikacijo.

USTVARJANJE VSEBIN

Ni več dovolj, da na digitalnih kanalih objavljamo kakršnokoli vsebino. Naša vsebinska ekipa poskrbi za kreiranje tekstovne, slikovne ali video vsebine, ki je prilagojena točno vaši publiki.

UPRAVLJANJE SKUPNOSTI

Skupnost, pa naj gre za izdelek ali storitev, je danes pomembnejša bolj kot kadarkoli. Vaši sledilci in kupci lahko ob pravi komunikaciji hitro postanejo vaši ambasadorji. Mi poskrbimo za rast in negovanje skupnosti vaše blagovne znamke.

INFLUENCER MARKETING

Ljudje po naravi bolj verjamemo uporabnikom kot oglasom. Vplivneži so zadnja leta v porastu kot še nikoli. S svojimi izjavami ter slikovnim in video materialom pomembno vplivajo na določitve vaših kupcev, zato jih je smiselno vključiti v vsako marketinško kampanjo.
Prava vsebina
je sestavljena iz:

Vsebino je treba skrbno pripraviti in razpršiti po različnih kanalih. Le tako lahko dosežemo največ uporabnikov in vam zagotovimo najvišjo kakovosti.

  • Socialna omrežja
  • Vplivneži
  • Skupnost
  • Blog
  • E-pošta